Ofte stilte spørsmål

Her er noen av de mest populære spørsmålene våre kunder spør oss om.

Velg hvilket beløp du vil søke om ved å fylle ut et kort online skjema. Vi søker etter långivere for deg, og hvis godkjent, vil en låneavtale bli sendt til deg online. I noen tilfeller kan din långiver trenge bekreftelse på detaljer som arbeidsgiver eller lønn, men disse kan vanligvis sendes online. Hvis du godtar långivers tilbud blir pengene overført til kontoen din, ofte samme dag.

Det nøyaktige beløpet du kan låne avhenger av dine personlige forhold og kan variere fra långiver til långiver, men lån beløpene ligger vanligvis fra 10.000 kr. 500.000 kr.

Det er generelt ikke noen begrensninger på hva du kan bruke pengene til.

Normalt sett får du svar kort tid etter søknaden er sendt inn. Sendes søknaden utenfor arbeidstid blir den behandlet påfølgende arbeidsdag

Om din søknad om lån bli innvilget tar det opptil 1-3 virkedager før lånet er utbetalt.

Hvis du er over 21 år og har en regelmessig inntekt på 10.000 kr per måned eller mer vil du sannsynligvis møte de grunnleggende kriteriene for å kunne få et lån. Du vil trenge en bankkonto med et gyldig debetkort, være bosatt i Norge og långiveren må kunne bekrefte din identitet.

Vi vil ikke anbefale deg å gjøre det. Långivere krever at du betaler av ditt eksisterende lån før de godkjenner deg for et nytt lån. Du bør kun låne det du har råd til å betale tilbake.

Långivere vil vurdere søknaden din på en rekke måter, dette omfatter også en kredittsjekk. De vil også vurdere din evne til å tilbakebetale lånet før de tar en beslutning på søknaden din.

Vi jobber med et stort utvalg av långivere for å gjøre det mulig for kunder med all mulig omstendigheter å finne et lån, dermed vil våre renter variere. Våre primære långivere tilbyr svært lave rente fra 6,99% og andre långivere tilbyr lån over kortere periode mot en høyere rente.

Vilkårene varierer. Fullstendig informasjon om når tilbakebetaling vil starte, hvor ofte og når tilbakebetalinger må gjøres forklares på låneavtalen som blir gitt til deg.

Betaling vil foregå via vanlig giro, elektronisk faktura eller ved avtale giro. Det er viktig at du har de nødvendige midlene tilgjengelig for å unngå gebyrer ved for sen betaling.

Dokumentasjonskravet er det samme som når man søker om boliglån: lønnsslipp(er) og siste års selvangivelse.

Ja. Alle dine personlige data blir holdt sikre og konfidensielle og vi beholder dataen bare så lenge det er nødvendig. All informasjon du oppgir er lagret i samsvar med GDPR 2018 og lagres sikkert i samsvar med vår personvernpolicy.

privacy policy.

Har du kredittkort og annen smågjeld vil renten være lavere ved å samle alt i ett lån uten sikkerhet. Du kan spare tusenvis av kroner på lavere rente. Et lån uten sikkerhet er en fleksibel finansiering hvor du når som helst kan betale inn ekstra eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader.

Hvis du opplever økonomiske problemer og har økende problemer med å betale er det er viktig at før du søker om noen form for kreditt at du har midler til å betale tilbake lånet. Hvis omstendighetene dine endres og du tror at du kanskje ikke kan tilbakebetale lånet er det viktig å snakke med långiver med en gang slik at de kan finne ut hvordan de kan hjelpe

Det kan være forskjellige årsaker til at du får avslag på en søknad. I hovedsak betyr et avslag at ett eller flere av kriteriene for å søke, ikke er oppfylt. For å kunne søke om forbrukslån hos oss må følgende kriterier være oppfylt:

– Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassokrav.
– Du er mellom 21 og 70 år gammel.
– Du har en inntekt på minst kr 120 000 kr i året.
– Du er registrert i Folkeregisteret.

Et lite tips: Dersom du får en betalingsanmerkning som er knyttet opp til en gjeldspost så er hovedregelen at den skal slettes omgående når du betaler ned gjelden. Hvis gjelden ikke blir betalt skal betalingsanmerkningen uansett slettes innen 4 år. Når betalingsanmerkningen er slettet vil du være berettiget til å søke hos oss igjen umiddelbart. Vil du ha mer informasjon om din kredittanmerkning kan du kontakte Experian på telefon 815 55 420.

SirkelFinans tjeneste er gratis å bruke. Hvis du bestemmer deg for å gå videre og velge et lån kan långiveren betale SirkelFinans en kommisjon.