Klager

Vi tar sikte på å yte en høy standard av service til alle våre kunder. Hvis du ikke er tilfreds med den tjenesten vi gir deg ønsker vi tilbakemelding velkommen. Det er viktig for oss at alle klager løses så raskt som mulig, og til total tilfredshet for våre kunder.

Denne veiledningen forklarer hvordan vi skal håndtere eventuelle klager vi mottar. Det forteller også hva du kan gjøre hvis klagen din ikke er løst til din tilfredshet. Hvis du har en klage på et hvilket som helst aspekt av vår tjeneste vil vi gjerne høre fra deg.

Hvis du har en klage

Du kan kontakte oss skriftlig på Leadaccept IVS – Ørstedsgade 19 G – 5000 – Odense kundeservice@sirkelfinans.com

For å hjelpe oss med å undersøke og løse dine bekymringer så raskt som mulig, bør du i første omgang kontakte den avdelingen du har håndtert.

Det vil hjelpe oss med å håndtere klagen din raskt hvis du kan oppgi følgende informasjon:

  • Ditt fulle navn, fødselsdato og adresse sammen med et telefonnummer for dagtid
  • E-postadressen og mobilnummeret som brukes på søknaden din (hvis aktuelt)
  • Fullstendig informasjon om klagen din.
  • Detaljer om hva du ønsker vi skal gjøre
  • Fotokopier av relevant papirarbeid

Vi vil prøve å løse klagen din innen tre virkedager etter mottaket. Hvis dette ikke er mulig vil vi skrive til deg, via e-post eller brev etter behov for å bekrefte at klagen din er løst og forklare de neste trinnene for å løse problemet.

Hvis vi ikke klarer å løse klagen din i denne tidsrammen, vil vi bekrefte klagen din skriftlig innen fem virkedager og gi opplysninger om hvem som skal behandle klagen din. Vi kan be deg om ytterligere informasjon for å tillate oss å bedre forstå dine bekymringer.

Når vi har fullført undersøkelsen vil vi kommunisere til deg hvordan din klage vil bli rettet opp i.

Hvis vi ikke kan sende et endelig svar på klagen din innen fire uker, vil vi skrive til deg eller ringe deg for å forklare hvorfor vi ikke har løst klagen og angir når vi vil kontakte deg videre. Hvis klagen din er spesielt komplisert, vil vi holde deg informert om utviklingen av undersøkelsene våre. Hvis vi ikke kan gi et siste svar innen åtte uker, vil vi bekrefte dette skriftlig og gi en tidsplan der du kan forvente et siste svar.

Hvis du på dette tidspunktet er misfornøyd med forsinkelsen, kan du sende klagen din til Forbrukertilsynet.

Forbrukertilsynet, Sandakerveien 138, 0484 Oslo
https://www.forbrukertilsynet.no/kontaktinformasjon/kontaktinformasjon-forbrukere